Produk Kami

Precision, Performance, sarta Reliabiliti

Di dunya anu robih gancang ayeuna, éta mangrupikeun tugas anu nangtang pikeun nyayogikeun téknologi & solusi canggih pikeun konsumén bari ngahontal tabungan biaya anu signifikan.Hayu konsumén urang gaduh kaunggulan langkung kompetitif di pasar.

  • ams

Tentang Kami

HL Cryogenic Equipmentnu diadegkeun dina 1992 mangrupakeun merk gawe barengChengdu Suci Cryogenic Equipment Co., Ltd.HL Cryogenic Equipment geus komitmen kana rarancang jeung pabrik tina High vakum Insulated Cryogenic Piping System jeung Equipment Rojongan patali pikeun minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.Pipa Insulated Vakum sareng Selang Fleksibel diwangun dina vakum anu luhur sareng bahan insulasi khusus multi-lapisan multi-layar, sareng ngalangkungan séri perawatan téknis anu ketat pisan sareng perlakuan vakum anu luhur, anu dianggo pikeun mindahkeun oksigén cair, nitrogén cair. , argon cair..

Maca deui

FAQs

FAQs

Kusabab 1992, HL Cryogenic Equipment geus komitmen kana rarancang jeung pabrik tina High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System jeung patali Cryogenic Rojongan Equipment pikeun minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.

Maca deui
/faqs/

Manajemén & Standar

Manajemén & Standar

HL Cryogenic Equipment parantos kalibet dina industri aplikasi cryogenic salami 30 taun.Ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun gawé babarengan proyék internasional, HL Cryogenic Equipment geus ngadegkeun susunan Standar perusahaan tur Sistim Manajemén Quality perusahaan dumasar kana standar internasional Vacuum Insulation Cryogenic Piping System.

Maca deui
/management-standard/

Bungkusan Seaworthy

Bungkusan Seaworthy

Pipa jero VIP mimiti dibersihkeun ku kipas kakuatan luhur > Dibersihkeun ku nitrogén murni garing > Dibersihkeun ku sikat pipa > Dibersihkeun ku nitrogén murni garing > Saatos purging, gancang nutupan dua tungtung pipa ku caps karét sarta tetep kaayaan ngeusian nitrogén.

Maca deui
/seaworthy-packing/

Instalasi & Pos-layanan

Instalasi & Pos-layanan

HL janji ngawalon ka sadaya inquiries dina 24 jam.HL ngagaduhan sajumlah ageung pesenan unggal taun sareng aya inventaris anu cekap pikeun sadaya jinis suku cadang anu tiasa dikirimkeun pas mungkin.

Maca deui
/installation-post-service/
  • partner-(1)
  • partner-(3)
  • partner-(2)
  • partner (5)
  • ga
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • CAEP1
  • CNNC
  • GROB
  • LINDE300X120
  • SINOPEC300X120
  • CNPC-ENG