Vakum Insulated klep Series

  • Vacuum Insulated Shut-off Valve

    Vakum Insulated Pareum klep

    The Vakum Insulated Cicing-off klep tanggung jawab pikeun ngadalikeun bubuka jeung nutup tina Vacuum Insulated Piping.Gawé bareng sareng produk séri klep VI pikeun ngahontal langkung seueur fungsi.

  • Vacuum Insulated Pneumatic Shut-off Valve

    Vakum Insulated Pneumatic Pareum klep

    Vakum Jacketed Pneumatic Pareum klep, mangrupa salah sahiji runtuyan umum VI klep.Pneumatically dikawasa Vacuum Insulated Pareum klep pikeun ngadalikeun bubuka jeung nutup tina pipelines utama jeung cabang.Gawé bareng sareng produk séri klep VI pikeun ngahontal langkung seueur fungsi.

  • Vacuum Insulated Pressure Regulating Valve

    Vakum Insulated tekanan régulasi klep

    Vakum Jacketed Tekanan régulasi klep, ieu loba dipaké nalika tekanan tina tank gudang (sumber cair) teuing tinggi, sarta / atawa alat terminal perlu ngadalikeun data cair asup jeung sajabana Cooperate kalawan produk lianna ti séri klep VI pikeun ngahontal. leuwih fungsi.

  • Vacuum Insulated Flow Regulating Valve

    Vakum Insulated Aliran régulasi klep

    Vakum Jacketed Aliran régulasi klep, loba dipaké ngadalikeun kuantitas, tekanan, jeung suhu cairan cryogenic nurutkeun sarat tina alat terminal.Gawé bareng sareng produk séri klep VI pikeun ngahontal langkung seueur fungsi.

  • Vacuum Insulated Check Valve

    Vakum Insulated Cék klep

    Vakum Jacketed Cék klep, dipaké nalika medium cair teu diwenangkeun pikeun ngalir deui.Gawé bareng sareng produk séri klep VJ anu sanés pikeun ngahontal langkung seueur fungsi.

  • Vacuum Insulated Valve Box

    Vakum Insulated klep Box

    Dina kasus sababaraha valves, spasi kawates jeung kaayaan kompléks, vakum Jacketed klep Box centralizes nu valves pikeun perlakuan insulated ngahiji.