Kapamingpinan urang

Kapamingpinan urang

Nami payun Yi
Ngaran kulawarga TAN
Lulus ti Universitas Shanghai pikeun Élmu sareng Téknologi
Posisi CEO
Bubuka singket Perwakilan perusahaan, pangadeg sareng ahli téknis HL, lulusan Universitas Shanghai pikeun Élmu sareng Téknologi dina jurusan Refrigeration & Cryogenic Technology.Used pikeun damel di pabrik alat pamisahan hawa anu ageung salaku wakil lulugu insinyur sateuacan ngadegna HL. Dipimpin HL pikeun Ilubiung dina proyék Spasi Angkasa Internasional Alpha Magnetic Spectrometer anu dipingpin ku Pemenang Nobel Fisika Profesor Samuel Chao Chung TING

Ngaliwatan pribadi ilubiung dina rarancang, produksi, jeung pos-pangropéa tina angka nu gede ngarupakeun proyék, akumulasi pangalaman euyeub tur ngembangkeun sababaraha sistem VIP cocog pikeun industri béda.Dipimpin HL ti bengkel leutik ka pabrik standar anu diakui ku seueur perusahaan anu kasohor di dunya.

Nami payun Yu
Ngaran kulawarga ZHANG
Lulus ti Rotterdam Universitas Applied
Bagian Wakil Manajer Umum / Manajer Departemen Proyék
Bubuka singket Lulus ti Rotterdam University of Applied dina jurusan Administrasi Usaha sarta ngagabung di HL di 2013. Tanggung jawab pikeun manajemén proyék, sarta éféktif koordinat gawé babarengan rupa departemén.Alus kaahlian manajemén proyék, kaahlian komunikasi jeung affinity.HL narima rata-rata 100 pesenan proyék unggal taun, nu merlukeun penanganan efisien sarta koordinasi proyék antara konsumén jeung sagala rupa departemén di HL.Salawasna bisa ngalakukeun pikeun kaperluan customer mertimbangkeun, ngamaksimalkeun win-win.
Nami payun Zhongquan
Ngaran kulawarga WANG
Lulus ti Universitas Shanghai pikeun Élmu sareng Téknologi
Posisi Wakil Manajer Umum / Manajer Divisi Produksi
Bubuka singket Lulus ti Universitas Shanghai pikeun Élmu sarta Téknologi dina jurusan Refrigeration & Cryogenic Technology.The parusahaan ngahasilkeun leuwih ti 20.000 méter tina sistem VIP unggal taun, kitu ogé angka nu gede ngarupakeun rupa-rupa parabot rojongan pipa, kalawan pangalaman manajemén euyeub, pikeun ngajaga efisiensi produksi efisien sarta kualitas produk alus teuing.Hasilna réngsé sagala jinis pesenan urgent, sarta meunang reputasi alus keur HL.
Nami payun Zhejun
Ngaran kulawarga LIU
Lulus ti Universitas kaler
Bagian Manajer Jurusan Téknologi
Bubuka singket Lulus ti Universitas Northeastern dina jurusan Téknik Mesin sarta ngagabung HL di 2004. Nearly 20 taun akumulasi kontinyu, jadi ahli teknis.Suksés ngalengkepan sajumlah ageung desain rékayasa, nampi seueur pujian pelanggan, kalayan kamampuan "ngajalajah masalah palanggan", "ngarengsekeun masalah palanggan" sareng "ngaronjatkeun sistem palanggan".
Nami payun Danlin
Ngaran kulawarga LI
Lulus ti Universitas Shanghai pikeun Élmu sareng Téknologi
Bagian Manajer Departemen Pasar & Penjualan
Bubuka singket Lulus ti jurusan refrigeration jeung Téhnologi cryogenic di 1987. 28 taun fokus kana karya manajemén teknis na sales.Used digawekeun di Messer pikeun 15 taun.

Salaku manajer Pasar & Departemen Penjualan, sareng sakelas Pak Tan, gaduh pamahaman anu jero ngeunaan industri cryogenic sareng aplikasi dina pangajaran sareng padamelan.Kalayan pangaweruh anu jero ngeunaan profési sareng industri cryogenic, ogé persépsi anu getol kana pasar, ngembangkeun sajumlah ageung pasar sareng palanggan pikeun HL, sareng tiasa ngadamel babaturan sareng palanggan sareng ngalayanan aranjeunna kanggo waktos anu lami atanapi bahkan salami hirupna. .