Kasus Aerospace & Solusi

/aerospace-cases-solutions/
/aerospace-cases-solutions/
/aerospace-cases-solutions/
/aerospace-cases-solutions/

Sistem Piping Jaket Vakum HL parantos dianggo dina rohangan sareng industri aeroangkasa salami 20 taun.Utamana dina aspék handap,

  • Prosés ngeusian bahan bakar rokét
  • Sistim alat rojongan taneuh cryogenic pikeun parabot spasi

Produk patali

Prosés Refueling Rokét

Spasi mangrupikeun bisnis anu serius.Konsumén ngagaduhan syarat anu luhur sareng pribadi pikeun VIP tina desain, manufaktur, pamariksaan, uji sareng tautan anu sanés.

HL parantos damel sareng klien dina widang ieu mangtaun-taun sareng gaduh kamampuan pikeun nyumponan sababaraha syarat pribadi anu lumrah.

Fitur ngeusian bahan bakar rokét,

  • Syarat kabersihan anu kacida luhurna.
  • Kusabab kabutuhan pangropéa saatos unggal peluncuran rokét, pipa VI kedah gampang dipasang sareng dibongkar.
  • Pipa VI kedah nyumponan kaayaan khusus dina waktos peluncuran rokét.

Cryogenic Ground Rojongan Equipment System pikeun Spasi Equipment

HL Cryogenic Equipment diondang pikeun ilubiung dina Cryogenic Ground Support Equipment System of the International Space Station Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) seminar nu diayakeun ku élmuwan fisik renowned sarta profesor laureate Nobel Samuel Chao Chung TING.Saatos sababaraha waktos kunjungan ku tim ahli proyék, HL Cryogenic Equipment ditangtukeun janten basis produksi CGSES pikeun AMS.

HL Cryogenic Equipment tanggung jawab pikeun Cryogenic Ground Support Equipment (CGSE) AMS.Desain, pabrik sareng uji Pipa Insulated Vakum sareng Selang, Wadah Helium Cair, Uji Helium Superfluid, Platform Percobaan AMS CGSE, sareng ngiringan dina debugging System AMS CGSE.