Kasus & Solusi Industri Mesin Mobil sareng Éléktromotor

/automobile-engine-and-electromotor-industry-cases-solutions/
/automobile-engine-and-electromotor-industry-cases-solutions/
/automobile-engine-and-electromotor-industry-cases-solutions/
/automobile-engine-and-electromotor-industry-cases-solutions/

Flume / tank nitrogén cair, (Dinamis) Insulated Vakum(FleksibelSistem Piping, Klep Insulated Vakum sareng Separator Fase Vakum dipikabutuh pikeun rakitan cryogenic mesin mobil.Majelis cryogenic bagian-bagian mesin mobil ngagaduhan seueur kaunggulan dibandingkeun sareng prosés perakitan tradisional.Ayeuna parantos seueur dianggo dina mesin mobil sareng pabrik manufaktur motor listrik.

HL Cryogenic Equipment gaduh pangalaman 15 taun dina industri mesin mobil sareng industri éléktromotor.Akumulasi seueur pangalaman sareng pangaweruh, kalayan kamampuan "ngajalajah masalah palanggan", "ngarengsekeun masalah palanggan" sareng "ngaronjatkeun sistem palanggan".

Majelis cryogenic ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan rakitan pemanasan tradisional.Dina assembly pemanasan tradisional, bagian dina kaayaan teu stabil salila prosés pemanasan sarta prosés assembly dina kaayaan suhu luhur.Saatos balik deui ka suhu normal sareng engké dianggo, deformasi langkung dipikaresep.

Masalah umum tina Sistem Pipa Insulated Vakum dina rakitan cryogenic kalebet,

  • Desain ngaropéa pikeun flume nitrogén cair / tank nu salaku bagian penting jeung husus nyaéta inti prosés cooling sakabeh cryogenic assembly of engine.
  • Waktu Cooling sareng Prosedur Kontrol Otomatis Bagian Mesin Mobil
  • Suhu Nitrogén Cair kana Peralatan Terminal
  • (Otomatis) Ngalihkeun Jalur Utama sareng Cabang
  • adjustment tekanan (ngurangan) jeung stabilitas VIP
  • Ngabersihkeun Kamungkinan Kotoran sareng Sésa És tina Tangki
  • Pipa Precooling
  • Résistansi cair dina Sistim VIP

HL urang Vacuum Insulated Pipe (VIP) diwangun pikeun ASME B31.3 Tekanan Piping kode salaku standar.Pangalaman rékayasa sareng kamampuan kadali kualitas pikeun mastikeun efisiensi sareng éféktivitas biaya pabrik palanggan.

Produk patali

Konsumén kawentar

  • Volkswagen
  • Comau
  • Hyundai
  • Mobil Dongfeng

SOLUSI

HL Cryogenic Equipment nyayogikeun para nasabah sareng Sistem Pipa Insulated Vakum pikeun nyumponan sarat sareng kaayaan Mesin Mobil sareng Industri Electromotor:

1.System Manajemén Kualitas: ASME B31.3 Tekanan Piping Code.

2.According waktos katirisan pamaké sarta gerakan manipulator nu, rarancang lumrah dilumangsungkeun.

3.Reasonable design jeung panempatan Phase Separator dina Sistim Piping VI mangrupakeun konci pikeun mastikeun stabilitas jeung kapuasan tekanan cair jeung hawa.

4.The vakum insulated klep (VIV) Series Sadia: Kaasup vakum Insulated (Pneumatic) Pareum klep, vakum Insulated Cék klep, vakum Insulated régulasi klep jsb Rupa-rupa tipe VIV bisa modular digabungkeun pikeun ngadalikeun VIP sakumaha diperlukeun.VIV diintegrasikeun sareng prefabrikasi VIP di produsén, tanpa perlakuan Insulated dina situs.Unit segel VIV bisa gampang diganti.(HL narima brand klep cryogenic ditunjuk ku konsumén, lajeng ngajadikeun vakum insulated valves ku HL. Sababaraha merek na model valves bisa jadi teu bisa dijieun kana vakum insulated valves.)

5.Cleanliness, upami aya sarat tambahan pikeun kabersihan beungeut tube jero.Disarankeun yén konsumén milih BA atanapi EP pipa stainless steel salaku pipa jero VIP pikeun salajengna ngurangan spillage stainless steel.

6.Vacuum Insulated Filter: Ngabersihan jauh najis mungkin jeung résidu és tina tank.

7.After sababaraha poé atawa leuwih shutdown atawa pangropéa, éta pisan perlu precool nu VI Piping jeung alat terminal saméméh cairan cryogenic diasupkeun, ku kituna ulah és slag sanggeus cairan cryogenic langsung asup ka VI Piping jeung alat terminal.Fungsi precooling kedah dipertimbangkeun dina desain.Éta nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé pikeun alat terminal sareng alat pangrojong VI Piping sapertos klep.

8.Suit pikeun duanana dinamis sarta statik vakum Insulated (Fléksibel) System Piping.

9.Dynamic vakum Insulated (Fléksibel) System Piping: Diwangun ku VI hoses fléksibel jeung / atawa VI Pipe, Jumper Hoses, Vakum Insulated klep System, Phase Separators sarta Sistem Pompa vakum dinamis (kaasup nu numput vakum, valves solenoid na gauges vakum jsb. ).Panjang tunggal VI selang fléksibel bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké.

10.Various Tipe Connection: Vacuum Bayonet Connection (VBC) Tipe jeung Connection dilas bisa dipilih.Jenis VBC henteu peryogi perawatan insulasi di tempat.