Manajemén & Standar

Manajemén & Standar

HL Cryogenic Equipment parantos kalibet dina industri aplikasi cryogenic salami 30 taun.Ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun gawé babarengan proyék internasional, HL Cryogenic Equipment geus ngadegkeun susunan Standar perusahaan tur Sistim Manajemén Quality perusahaan dumasar kana standar internasional Vacuum Insulation Cryogenic Piping System.Sistem Manajemén Kualitas Perusahaan diwangun ku Manual Kualitas, puluhan Dokumén Prosedur, puluhan Petunjuk Operasi, sareng puluhan Aturan Administratif, sareng terus-terusan ngamutahirkeun dumasar kana padamelan anu sabenerna.

Sertipikat Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001 diidinan, sareng pas waktosna pariksa deui sertipikat upami diperyogikeun.

HL ngagaduhan kualifikasi ASME pikeun Welders, Spésifikasi Prosedur Welding (WPS) sareng Inspeksi Non-destructive.

Sertifikasi sistem kualitas ASME diidinan.

Sertipikat Tanda CE tina PED (Diréktif Alat Tekanan) diidinan.

Salila periode ieu, HL ngaluluskeun International Gases Companies '(inc. Air Liquide, Linde, AP, Messer, BOC) dina situs audit sareng janten supplier anu mumpuni.Perusahaan Gas Internasional masing-masing otorisasi HL pikeun ngahasilkeun sareng standar pikeun proyék-proyék na.Kualitas produk HL parantos dugi ka tingkat internasional.

Saatos taun akumulasi sareng perbaikan kontinyu, perusahaan parantos ngawangun modél jaminan kualitas anu épéktip tina desain produk, manufaktur, pamariksaan, dugi ka jasa pos.Ayeuna sadaya kagiatan produksi sareng bisnis dikawasa sacara ketat, padamelan ngagaduhan rencana, dasar, évaluasi, penilaian, catetan, tanggung jawab anu jelas, sareng tiasa dilacak deui.