Tentang Kami

HL CRYOGENIC Equipment

holy
hl
JH

HL Cryogenic Equipmentnu diadegkeun dina 1992 mangrupakeun merk gawe barengChengdu Suci Cryogenic Equipment Co., Ltd.HL Cryogenic Equipment geus komitmen kana rarancang jeung pabrik tina High vakum Insulated Cryogenic Piping System jeung Equipment Rojongan patali pikeun minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.Pipa Insulated Vakum sareng Selang Fleksibel diwangun dina vakum anu luhur sareng bahan insulasi khusus multi-lapisan multi-layar, sareng ngalangkungan séri perawatan téknis anu ketat pisan sareng perlakuan vakum anu luhur, anu dianggo pikeun mindahkeun oksigén cair, nitrogén cair. , argon cair, hidrogén cair, hélium cair, LNG gas étiléna cair jeung gas alam cair.

HL Cryogenic Equipment lokasina di Kota Chengdu, Cina.Leuwih ti 20.000 m2Wewengkon pabrik ngawengku 2 gedong administrasi, 2 bengkel, 1 gedong inspeksi non-destruktif (NDE) jeung 2 asrama.Ampir 100 karyawan anu berpengalaman nyumbangkeun kawijaksanaan sareng kakuatanana dina sababaraha departemén.Saatos sababaraha dekade pangwangunan, HL Cryogenic Equipment parantos janten panyadia solusi pikeun aplikasi cryogenic, kalebet R&D, desain, manufaktur sareng pasca produksi, kalayan kamampuan "ngajalajah masalah palanggan", "ngarengsekeun masalah palanggan" sareng "ngaronjatkeun sistem palanggan". .

Pikeun kéngingkeun kapercayaan langkung seueur konsumén internasional sareng ngawujudkeun prosés internasionalisasi perusahaan,HL Cryogenic Equipment parantos ngadegkeun sertifikasi sistem ASME, CE, sareng ISO9001.HL Cryogenic Equipment aktip nyandak bagian dina gawé babarengan jeung universitas, lembaga panalungtikan sarta Pausahaan internasional.Prestasi utama dugi ka ayeuna nyaéta:

66 (2)

● Pikeun ngarancang sareng ngadamel Ground Cryogenic Support System for Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) di Stasion Angkasa Internasional, dipingpin ku Mr. Ting CC Samuel (panghargaan Nobel dina fisika) sareng Organisasi Éropa pikeun Panalungtikan Nuklir (CERN);

● Mitra Perusahaan Gas Internasional: Linde, Air Liquide, Messer, Air Products, Praxair, BOC;

● Ilubiung dina proyék-proyék Pausahaan Internasional: Coca-Cola, Source Photonics, Osram, Siemens, Bosch, Saudi Basic Industry Corporation (SABIC), Fabbrica Italiana Automobili Torino (FIAT), Samsung, Huawei, Ericsson, Motorola, Hyundai Motor, jsb. ;

● Institutes Panalungtikan sarta Paguron luhur: Cina Akademi Téknik Fisika, Nuklir Power Institute of Cina, Shanghai Jiaotong Universitas, Universitas Tsinghua jsb.

Di dunya anu robih gancang ayeuna, éta mangrupikeun tugas anu nangtang pikeun nyayogikeun téknologi & solusi canggih pikeun konsumén bari ngahontal tabungan biaya anu signifikan.Hayu konsumén urang gaduh kaunggulan langkung kompetitif di pasar.