Kasus & Solusi Gas Alam Liquefied (LNG).

DSC01351
/liquefied-natural-gas-lng-cases-solutions/
20140830044256844

Pikeun ngirangan émisi karbon, sakumna dunya milarian énergi bersih anu tiasa ngagentos énergi minyak bumi, sareng LNG (Gas Alam Cair) mangrupikeun salah sahiji pilihan anu penting.HL ngaluncurkeun Pipa Insulasi Vakum (VIP) sareng ngadukung Sistem Kontrol Klep Vakum pikeun mindahkeun LNG pikeun nyumponan paménta pasar.

VIP geus loba dipaké dina proyék LNG.Dibandingkeun sareng insulasi pipa konvensional, nilai bocor panas VIP nyaéta 0.05 ~ 0.035 kali insulasi pipa konvensional.

HL Cryogenic Equipment gaduh 10 taun pangalaman dina proyék LNG.Vacuum Insulated Pipe (VIP) diwangun pikeun ASME B31.3 Tekanan Piping kode salaku standar.Pangalaman rékayasa sareng kamampuan kadali kualitas pikeun mastikeun efisiensi sareng éféktivitas biaya pabrik palanggan.

Produk patali

Konsumén kawentar

Kontribusi pikeun promosi énergi bersih.Sajauh ieu, HL geus ilubiung dina pangwangunan leuwih ti 100 SPBU jeung leuwih ti 10 tutuwuhan liquefaction.

  • China National Petroleum Corporation (CNPC)

SOLUSI

HL Cryogenic Equipment nyayogikeun para nasabah sareng Sistem Pipa Insulated Vakum pikeun nyumponan sarat sareng kaayaan proyék LNG:

1.System Manajemén Kualitas: ASME B31.3 Tekanan Piping Code.

2.Long Mindahkeun Jarak: sarat High kapasitas insulated vakum pikeun ngaleutikan leungitna gasification.

3.Long conveying jarak: perlu mertimbangkeun kontraksi jeung perluasan pipa jero jeung pipa luar dina cairan cryogenic na handapeun panonpoé.

4. Kasalametan:

5.Connection kalawan System pompa: The tekanan design pangluhurna nyaéta 6.4Mpa (64bar), sarta eta perlu compensator kalawan struktur lumrah jeung kapasitas kuat nanggung tekanan tinggi.

6.Various Tipe Connection: Vakum Bayonet Connection, Vacuum stop kontak Flange Connection jeung dilas Connection bisa dipilih.Kanggo alesan kaamanan, Sambungan Bayonet Vakum sareng Sambungan Flange Vakum henteu disarankeun pikeun dianggo dina pipa anu diaméterna ageung sareng tekanan tinggi.

7.The Vacuum Insulated klep (VIV) Series Sadia: Kaasup vakum insulated (Pneumatic) Pareum klep, vakum Insulated Cék klep, vakum Insulated régulasi klep jsb Rupa-rupa tipe VIV bisa modular digabungkeun pikeun ngadalikeun VIP sakumaha diperlukeun.