Angkatan Téknis

Angkatan Téknis

HL Cryogenic Equipment parantos kalibet dina industri aplikasi cryogenic salami 30 taun.Ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun gawé babarengan proyék internasional, Chengdu Suci geus ngadegkeun susunan Standar Perusahaan sarta Sistem Manajemén Kualitas Perusahaan dumasar kana standar internasional Sistim Piping Insulasi Vakum.Sistem Manajemén Kualitas Perusahaan diwangun ku Manual Kualitas, Puluhan Dokumén Prosedur, Puluhan Petunjuk Operasi sareng Puluhan Aturan Administratif, sareng terus-terusan ngapdet dumasar kana padamelan anu saleresna.

Salila periode ieu, HL ngaluluskeun International Gases Companies '(inc. Air Liquide, Linde, AP, Messer, BOC) dina situs audit sareng janten supplier anu mumpuni.Perusahaan Gas Internasional masing-masing otorisasi HL pikeun ngahasilkeun sareng standar pikeun proyék-proyék na.Kualitas produk HL parantos dugi ka tingkat internasional.

Sertipikat Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001 diidinan, sareng pas waktosna pariksa deui sertipikat upami diperyogikeun.

HL ngagaduhan kualifikasi ASME pikeun Welders, Spésifikasi Prosedur Welding (WPS) sareng Inspeksi Non-destructive.

Sertifikasi sistem kualitas ASME diidinan.

Sertipikat Tanda CE tina PED (Diréktif Alat Tekanan) diidinan.

image2

Analyzer spéktroskopik Unsur logam

image3

Detektor Ferrite

image4

OD na inspeksi ketebalan témbok

image6

Kamar beberesih

image7

Ultrasonic beberesih Instrumen

image8

Suhu Tinggi sareng Mesin Pembersih Tekanan Pipa

image9

Kamar Pengeringan Nitrogén Murni Dipanaskeun

image10

Analyzer of Konsentrasi Minyak

image11

Pipa Bevelling Mesin pikeun las

image12

Kamar pungkal bebas tina Bahan insulasi

image14

Argon fluorida las Mesin & Wewengkon

image15

Detéktor Bocor Vakum spéktrometri Massa Hélium

image16

Las internal ngabentuk Endoscope

image17

X-ray Nondestructive Inspection Room

image18

X-ray Inspektur Nondestructive

image19

Panyimpenan Unit Tekanan

image20

Compensator Dryer

image21

Tangki vakum Nitrogén Cair

image22

Mesin vakum

image23

Bengkel Mesin Bagian