Angkatan Téknis

Angkatan Téknis

HL Cryogenic Equipment parantos kalibet dina industri aplikasi cryogenic salami 30 taun.Ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun gawé babarengan proyék internasional, Chengdu Suci geus ngadegkeun susunan Standar Perusahaan sarta Sistem Manajemén Kualitas Perusahaan dumasar kana standar internasional tina Vacuum Insulation Piping System.Sistem Manajemén Kualitas Perusahaan diwangun ku Manual Kualitas, puluhan Dokumén Prosedur, puluhan Instruksi Operasi sareng puluhan Aturan Administratif, sareng terus-terusan ngamutahirkeun dumasar kana padamelan anu sabenerna.

Salila periode ieu, HL ngaluluskeun International Gases Companies '(inc. Air Liquide, Linde, AP, Messer, BOC) dina situs audit sareng janten supplier anu mumpuni.Perusahaan Gas Internasional masing-masing otorisasi HL pikeun ngahasilkeun sareng standar pikeun proyék-proyék na.Kualitas produk HL parantos dugi ka tingkat internasional.

Sertipikat Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001 diidinan, sareng pas waktosna pariksa deui sertipikat upami diperyogikeun.

HL ngagaduhan kualifikasi ASME pikeun Welders, Spésifikasi Prosedur Welding (WPS) sareng Inspeksi Non-destructive.

Sertifikasi sistem kualitas ASME diidinan.

Sertipikat CE Marking of PED (Pressure Equipment Directive) diidinan.

gambar2

Analyzer spéktroskopik unsur logam

gambar3

Detektor Ferrite

gambar4

OD na inspeksi ketebalan témbok

gambar6

Kamar beberesih

gambar7

Ultrasonic beberesih Instrumen

gambar8

Suhu Tinggi sareng Mesin Pembersih Tekanan Pipa

gambar9

Kamar Pengeringan Nitrogén Murni Dipanaskeun

gambar10

Analyzer of Konsentrasi Minyak

gambar11

Pipa Bevelling Mesin pikeun las

gambar12

Kamar pungkal bebas tina Bahan insulasi

gambar14

Argon fluorida las Mesin & Wewengkon

gambar15

Detéktor Bocor Vakum spéktrometri Massa Hélium

gambar16

Las internal ngabentuk Endoscope

gambar17

X-ray Nondestructive Inspection Room

gambar18

X-ray Inspektur Nondestructive

gambar19

Panyimpenan Unit Tekanan

gambar20

Compensator Dryer

gambar21

Tangki vakum Nitrogén Cair

gambar22

Mesin vakum

gambar23

Bengkel Mesin Bagian