Kasus Industri Biopharmaceutical & Solusi

bi (2)
bi (1)
bi (3)
/biopharmaceutical-industry-cases-solutions/

Nitrogén cair (dinamis) Insulated vakum(FleksibelSistem Piping, Klep Insulated Vakum sareng Pemisah Fase Vakum diperyogikeun pikeun neundeun cryogenic sampel biologis (Biobank), conto gén sareng getih umbilical cord dina industri biopharmaceutical.HL Cryogenic Equipment gaduh 10 taun sareng 80 proyék pangalaman dina industri biopharmaceutical.Akumulasi seueur pangalaman sareng pangaweruh, kalayan kamampuan "ngajalajah masalah palanggan", "ngarengsekeun masalah palanggan" sareng "ngaronjatkeun sistem palanggan".Masalah umum ngawengku,

  • (Otomatis) Ngalihkeun Jalur Utama sareng Cabang
  • Suhu Nitrogén Cair kana Peralatan Terminal
  • adjustment tekanan (ngurangan) jeung stabilitas VIP
  • Ngabersihkeun Kamungkinan Kotoran sareng Sésa És Tina Tangki
  • Waktos Ngeusian Alat Cairan Terminal
  • Pipa Precooling
  • Résistansi cair dina Sistim VIP
  • Kontrol Leungitna Nitrogén Cair Salila Service Discontinuous Sistim

HL urang Vacuum Insulated Pipe (VIP) diwangun pikeun ASME B31.3 Tekanan Piping kode salaku standar.Pangalaman rékayasa sareng kamampuan kadali kualitas pikeun mastikeun efisiensi sareng éféktivitas biaya pabrik palanggan.

Produk patali

Konsumén kawentar

  • Thermo Fisher

SOLUSI

HL Cryogenic Equipment nyadiakeun konsumén jeung Vacuum Insulated Piping System pikeun minuhan sarat jeung kaayaan industri biopharmaceutical:

1.System Manajemén Kualitas: ASME B31.3 Tekanan Piping Code.

2.VI Piping Dikadalikeun ku The Vacuum Insulated Valve (VIV) Series: Kaasup Vakum Insulated (Pneumatic) Pareum klep, Vakum Insulated Cék klep, Vakum Insulated Regulating klep jsb Rupa-rupa tipe VIV bisa modular digabungkeun pikeun ngadalikeun VIP sakumaha diperlukeun.VIV diintegrasikeun sareng prefabrikasi VIP di produsén, tanpa perlakuan Insulated dina situs.Unit segel VIV bisa gampang diganti.(HL narima brand klep cryogenic ditunjuk ku konsumén, lajeng ngajadikeun vakum insulated valves ku HL. Sababaraha merek na model valves bisa jadi teu bisa dijieun kana vakum insulated valves.)

3.Various tipe Vacuum Phase Separator minuhan sarat separation gas-cair dina kaayaan kerja béda.Mastikeun stabilitas tekanan cair jeung suhu dina VI Piping.

4.Cleanliness, upami aya sarat tambahan pikeun kabersihan beungeut tube jero.Disarankeun yén konsumén milih BA atanapi EP pipa stainless steel salaku pipa jero VIP pikeun salajengna ngurangan spillage stainless steel.

5.Vacuum Insulated Filter: Ngabersihan jauh najis mungkin jeung résidu és tina tank.

6.After sababaraha poé atawa leuwih shutdown atawa pangropéa, éta pisan perlu precool nu VI Piping jeung alat terminal saméméh cairan cryogenic diasupkeun, ku kituna ulah és slag sanggeus cairan cryogenic langsung asup ka VI Piping jeung alat terminal.Fungsi precooling kedah dipertimbangkeun dina desain.Éta nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé pikeun alat terminal sareng alat pangrojong VI Piping sapertos klep.

7.Suit pikeun duanana dinamis sarta statik vakum Insulated (Fléksibel) System Piping.

8.Dynamic vakum Insulated (Fléksibel) Piping System: Diwangun ku VI hoses fléksibel jeung / atawa VI pipe, Jumper Hoses, vakum Insulated klep System, Phase Separators sarta Sistem pompa vakum dinamis (kaasup nu numput vakum, valves solenoid na gauges vakum jsb. ).Panjang tunggal VI selang fléksibel bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké.

9.Various Tipe Connection: Vacuum Bayonet Connection (VBC) Tipe jeung sambungan dilas bisa dipilih.Jenis VBC henteu peryogi perawatan insulasi di tempat.