Sajarah parusahaan

Sajarah parusahaan

1992

1992

Chengdu Suci Cryogenic Equipment Co., Ltd.diadegkeun dina 1992 sareng ngadegkeun merek HL Cryogenic Equipment anu parantos kalibet dina Industri Cryogenic dugi ka ayeuna.

1997

1997-1998

Ti 1997 nepi ka 1998, HL jadi supplier mumpuni tina dua pausahaan pétrokimia luhur di Cina, Sinopec jeung China National Petroleum Corporation (CNPC).Sistem pipa insulasi vakum kalayan OD ageung (DN500) sareng tekanan tinggi (6.4MPa) dikembangkeun pikeun aranjeunna.Saprak harita, HL geus nempatan pangsa utama dina pasar pipa insulasi vakum Cina di Cina nepi ka kiwari.

2001

2001

Pikeun ngabakukeun sistem manajemen kualitas, mastikeun kualitas produk sareng jasa anu saé, sareng gancang nyumponan standar internasional, HL lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.

2002

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lebetkeun abad anyar, HL gaduh impian sareng rencana anu langkung ageung.Investasi sareng ngawangun lahan pabrik langkung ti 20.000 m2 anu ngalibatkeun 2 gedong administrasi, 2 bengkel, 1 gedong inspeksi non-destructive (NDE) sareng 2 asrama.

2004

2004

HL ilubiung dina Cryogenic Ground Support Equipment System of the International Space Station Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) proyék nu hosted ku profesor laureate Nobel Samuel Chao Chung TING, Organisasi Éropa pikeun Panalungtikan Nuklir sarta séjén 15 nagara jeung 56 institutes.

2005

2005

Ti 2005 nepi ka 2011, HL ngaluluskeun International Gases Companies '(inc. Air Liquide, Linde, AP, Messer, BOC) dina situs audit sarta jadi supplier mumpuni maranéhanana.Perusahaan Gas Internasional masing-masing otorisasi HL pikeun ngahasilkeun sareng standar pikeun proyék-proyék na.HL nyayogikeun solusi sareng produk pikeun aranjeunna dina proyék pemisahan hawa sareng aplikasi gas.

2006

2006

HL ngamimitian gawé babarengan komprehensif sareng Thermo Fisher pikeun ngembangkeun sistem pipa insulasi vakum kelas biologis sareng alat pendukung.Acquire sajumlah badag konsumén di farmasi, neundeun getih ari, gudang sampel gén jeung widang biopharmaceutical lianna.

2007

2007

HL noticed kabutuhan sistem cooling nitrogén cair MBE, dikelompokeun tanaga teknis pikeun nungkulan kasusah, hasil dimekarkeun parabot MBE dedicated sistem cooling nitrogén cair jeung sistem kontrol pipa, sarta hasil dipaké dina sababaraha usaha, universitas sarta institutes.

2010

2010

Kusabab beuki loba merek mobil internasional kawentar ngadegkeun pabrik di Cina, kabutuhan pikeun manggihan assembly tiis mesin mobil di Cina jadi beuki atra.HL nengetan paménta ieu, invested dana sarta dimekarkeun mumpuni pakait parabot pipa cryogenic sarta sistem kontrol piping.Konsumén anu kasohor kalebet Coma, Volkswagen, Hyundai, jsb.

2011

2011

Pikeun ngirangan émisi karbon, sakumna dunya milarian énergi bersih anu tiasa ngagentos énérgi minyak bumi, sareng LNG (Gas Alam Cair) mangrupikeun salah sahiji pilihan anu penting.HL ngaluncurkeun pipa insulasi vakum sareng ngadukung sistem kontrol klep vakum pikeun mindahkeun LNG pikeun nyumponan paménta pasar.Jieun kontribusi pikeun promosi énergi bersih.Sajauh ieu, HL geus milu dina pangwangunan leuwih ti 100 SPBU jeung leuwih ti 10 tutuwuhan liquefaction.

2019

2019

Ngaliwatan satengah taun audit, HL parantos nyumponan sarat palanggan dina taun 2019 teras nyayogikeun produk, jasa sareng solusi pikeun proyék-proyék SABIC.

2020

2020

Dina raraga ngawujudkeun prosés internationalization pausahaan, ngaliwatan usaha ampir sataun urang, HL geus otorisasi ku ASME Association sarta diala sertipikat ASME.

2020

20201

Dina raraga pinuh sadar prosés internationalization pausahaan, HL dilarapkeun jeung diala sertipikat CE.