Vakum Insulated Pipa Series

  • Vacuum Insulated Pipe Series

    Vakum Insulated Pipa Series

    Vakum Insulated Pipe (VI Piping), nyaéta Vacuum Jacketed Pipe (VJ Piping) dipaké pikeun mindahkeun oksigén cair, nitrogén cair, argon cair, hidrogén cair, hélium cair, LEG na LNG, salaku diganti Sampurna pikeun insulasi pipa konvensional.