Warta pausahaan

  • Comparison of Various Coupling Types for Vacuum Insulated Pipe

    Babandingan Rupa-rupa Jinis Gandeng pikeun Vakum Insulated Pipa

    Dina raraga minuhan kaperluan pamaké béda jeung solusi, rupa gandeng / jenis sambungan dihasilkeun dina desain vakum insulated / pipe jacketed.Sateuacan ngabahas gandeng / sambungan, aya dua kaayaan kudu dibédakeun, 1. Tungtung vakum insulated ...
    Maca deui
  • Linde Malaysia Sdn Bhd Formally Launched Cooperation

    Linde Malaysia Sdn Bhd Ngaluncurkeun Gawé babarengan sacara resmi

    HL Cryogenic Equipment (Chengdu Holy Cryogenic Equipment Co.,Ltd.) sareng Linde Malaysia Sdn Bhd sacara resmi ngaluncurkeun kerjasama.HL parantos janten supplier mumpuni global pikeun Linde Group ...
    Maca deui
  • INSTALLATION, OPERATION & MAINTENANCE INSTRUCTIONS (IOM-MANUAL)

    PETUNJUK INSTALASI, OPERASI & PANGOPERASIAN (IOM-MANUAL)

    PIKEUN SISTEM PIPA JAKET VACUUM JENIS KONTAK BAYONET VACUUM DENGAN FLANGES sareng BOLTS Pancegahan Instalasi VJP (pipa jaket vakum) kedah disimpen di tempat anu garing tanpa angin ...
    Maca deui
  • Company Development Brief and International Cooperation

    Ringkes Pangwangunan Perusahaan sareng Kerjasama Internasional

    HL Cryogenic Equipment anu diadegkeun dina 1992 mangrupikeun merek anu aya hubunganana sareng HL Cryogenic Equipment Company Cryogenic Equipment Co., Ltd.HL Cryogenic Equipment komitmen kana rarancang jeung pabrik High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System jeung Suppor patali ...
    Maca deui
  • EQUIPMENT AND FACILITIES  OF PRODUCTION AND INSPECTION

    PERALATAN JEUNG FASILITAS PRODUKSI JEUNG INSPEKSI

    Chengdu Suci parantos kalibet dina industri aplikasi cryogenic salami 30 taun.Ngaliwatan angka nu gede ngarupakeun gawé babarengan proyék internasional, Chengdu Suci geus ngadegkeun susunan Standar perusahaan tur System Management Quality perusahaan dumasar kana standa internasional ...
    Maca deui
  • Packaging for Export Project

    Bungkusan pikeun Proyék Ékspor

    Beresih Sateuacan Bungkusan Sateuacan bungkusan VI Piping kedah dibersihkeun katilu kalina dina prosés produksi ● Pipa Luar 1. Beungeut Pipa VI diusap ku agén beberesih tanpa cai a...
    Maca deui
  • Performance Table

    Table Performance

    Pikeun kéngingkeun kapercayaan langkung seueur konsumén internasional sareng ngawujudkeun prosés internasionalisasi perusahaan, HL Cryogenic Equipment parantos ngadegkeun sertifikasi sistem ASME, CE, sareng ISO9001.HL Cryogenic Equipment aktip nyandak bagian dina gawé babarengan jeung u ...
    Maca deui
  • VI Pipe Underground Installation Requirements

    VI Pipe Syarat Instalasi Underground

    Dina loba kasus, pipa VI kudu dipasang ngaliwatan trenches jero taneuh pikeun mastikeun yén maranéhna teu mangaruhan operasi normal sarta pamakéan taneuh.Kituna, kami geus diringkeskeun sababaraha saran pikeun masang pipa VI dina trenches bawah tanah.Lokasi pipa bawah tanah nyebrang ...
    Maca deui
  • International Space Station Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) Project

    Stasion Angkasa Internasional Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) Proyék

    Singket tina Proyék ISS AMS Professor Samuel CC Ting, anu meunang Hadiah Nobel Fisika, ngagagas proyék International Space Station Alpha Magnetic Spectrometer (AMS), anu marios ayana materi poék ku cara ngukur...
    Maca deui