FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Ngeunaan Alesan Milih HL Cryogenic Equipment.

Kusabab 1992, HL Cryogenic Equipment geus komitmen kana rarancang jeung pabrik High Vacuum Insulated Cryogenic Piping System jeung patali Cryogenic Rojongan Equipment pikeun minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.HL Cryogenic Equipment parantos nampi sertifikasi sistem ASME, CE, sareng ISO9001 sareng nyayogikeun produk sareng jasa pikeun seueur perusahaan internasional anu terkenal.Kami ikhlas, tanggung jawab sareng dedikasi pikeun ngalakukeun unggal padamelan kalayan saé.Kami senang ngalayanan anjeun.

Ngeunaan wengkuan suplai.

Vakum Insulated / Pipa Jacketed

Vakum Insulated / Jacketed selang fléksibel

Fase Separator / Uap Vent

Vakum Insulated (Pneumatic) Pareum klep

Vakum Insulated Cék klep

Vakum Insulated régulasi klep

Vakum Insulated Panyambung pikeun Tiis Box & Wadahna

MBE Liquid Nitrogén Cooling System

alat-alat rojongan cryogenic lianna nu patali jeung pipa VI, kaasup tapi teu diwatesan ku, kayaning klep relief kaamanan (grup), gauge tingkat cair, thermometer, gauge tekanan, gauge vakum, kotak kontrol listrik jeung saterusna.

Ngeunaan Minimum Order

Henteu aya watesna pikeun pesenan minimum.

Ngeunaan Standar Manufaktur.

HL urang Vacuum Insulated Pipe (VIP) diwangun pikeun ASME B31.3 Tekanan Piping kode salaku standar.

Ngeunaan Bahan Baku.

HL mangrupikeun produsén vakum.Sadaya bahan baku dibeuli ti suppliers mumpuni.HL tiasa mésér bahan baku anu ditangtukeun standar sareng syarat numutkeun palanggan.Biasana, ASTM / ASME 300 Series Stainless Steel (Acar Asam, Mechanical Polishing, Bright Annealing sareng Electro Polishing).

Ngeunaan spésifikasi.

Ukuran jeung desain tekanan tina pipa jero kudu nurutkeun sarat customer urang.Ukuran pipa luar kudu nurutkeun standar HL (atawa nurutkeun sarat customer urang).

Ngeunaan Piping VI statik sareng Sistem Selang Fleksibel VI.

Dibandingkeun jeung insulasi piping konvensional, sistem vakum statik nawarkeun éfék insulasi hadé, nyimpen leungitna gasification pikeun konsumén.Éta ogé langkung ekonomis tibatan sistem VI dinamis sareng ngirangan biaya investasi awal proyék.

Ngeunaan Piping VI Dinamis sareng Sistem Selang Fleksibel VI.

Kauntungannana Sistem Vakum Dinamis nyaéta gelar vakumna langkung stabil sareng henteu turun ku waktos sareng ngirangan karya pangropéa di hareup.Utamana, VI Piping jeung VI selang fléksibel dipasang dina interlayer lanté, spasi teuing leutik pikeun ngajaga.Janten, Sistem Vakum Dinamis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.