Tanggung jawab sosial

Tanggung jawab sosial

Sustainable & Future

Bumi teh lain warisan ti karuhun, tapi injeuman ti anak nu bakal datang.

Pangwangunan sustainable hartosna masa depan anu cerah, sareng urang gaduh kawajiban pikeun mayar éta, dina aspék manusa, masarakat sareng lingkungan.Kusabab sarerea, kaasup HL, bakal leuwih jauh kana generasi nu bakal datang sanggeus generasi.

Salaku perusahaan anu milu dina kagiatan sosial sareng bisnis, urang sok émut kana tanggung jawab anu urang nyanghareupan.

Masarakat & Tanggung jawab

HL merhatikeun pisan kana pangwangunan sosial sareng acara sosial, ngatur penghutanan, ilubiung dina sistem rencana darurat régional, sareng ngabantosan jalma miskin sareng anu kapangaruhan ku bencana.

Coba janten perusahaan anu tanggung jawab sosial anu kuat, ngartos tanggung jawab sareng misi, sareng ngantepkeun langkung seueur jalma anu daék bakti diri kana ieu.

Pagawe & Kulawarga

HL mangrupikeun kulawarga ageung sareng karyawan mangrupikeun anggota kulawarga.Kawajiban HL, salaku kulawarga, nyayogikeun padamelan anu aman, kasempetan diajar, asuransi kaséhatan & sepuh, sareng perumahan.

Kami salawasna ngarepkeun sareng nyobian ngabantosan karyawan sareng jalma-jalma di sabudeureun urang pikeun hirup bagja.

HL diadegkeun dina 1992 sareng bangga gaduh seueur karyawan anu parantos damel di dieu langkung ti 25 taun.

Lingkungan & Perlindungan

Pinuh ku kahéman pikeun lingkungan, tiasa leres-leres sadar kana anu kedah dilakukeun.Jaga kaayaan hirup alam sabisa-bisa urang.

Konservasi énergi jeung hemat, HL bakal terus ngaronjatkeun rarancang jeung prosés manufaktur, salajengna ngurangan leungitna tiis cair cryogenic dina produk vakum.

Pikeun ngirangan émisi dina produksi, HL ngagunakeun organisasi pihak katilu profésional pikeun ngadaur ulang limbah sareng runtah.