Semikonduktor jeung Chip Kasus & Solusi

/semikonduktor-jeung-chip-kasus-solusi/
/semikonduktor-jeung-chip-kasus-solusi/
/semikonduktor-jeung-chip-kasus-solusi/
/semikonduktor-jeung-chip-kasus-solusi/

Sistem cooling nitrogén cair loba dipaké dina industri semikonduktor & chip, kaasup prosés,

  • Téknologi Molecular Beam Epitaxy (MBE)
  • Tés chip saatos pakét COB

Produk patali

EPITAXY MOLEKUL BEAM

Téknologi Molecular Beam Epitaxy (MBE) dikembangkeun dina taun 1950-an pikeun nyiapkeun bahan pilem ipis semikonduktor nganggo téknologi évaporasi vakum.Kalayan ngembangkeun téknologi vakum ultra-luhur, aplikasi téknologi parantos diperpanjang kana widang élmu semikonduktor.

HL geus noticed paménta sistem cooling nitrogén cair MBE, dikelompokeun tulang tonggong teknis pikeun hasil ngamekarkeun sistem cooing nitrogén cair MBE husus pikeun téhnologi MBE sarta set lengkep sistem pipa insulated vakum, nu geus dipaké dina loba usaha, universitas sarta institutes panalungtikan. .

Masalah umum tina industri semikonduktor & chip diantarana,

  • Tekanan Nitrogen Cair kana Alat Terminal (MBE).Nyegah Overload Tekanan tina Ngarusak Alat Terminal (MBE).
  • Sababaraha Cryogenic Liquid Inlet na Outlet Controls
  • Suhu Nitrogén Cair kana Peralatan Terminal
  • Jumlah Emisi Gas Cryogenic anu Wajar
  • (Otomatis) Ngalihkeun Jalur Utama sareng Cabang
  • adjustment tekanan (ngurangan) jeung stabilitas VIP
  • Ngabersihkeun Kamungkinan Kotoran sareng Sésa És tina Tangki
  • Waktos Ngeusian Alat Cairan Terminal
  • Pipa Precooling
  • Résistansi cair dina Sistim VIP
  • Kontrol Leungitna Nitrogén Cair Salila Service Discontinuous Sistim

HL urang Vacuum Insulated Pipe (VIP) diwangun pikeun ASME B31.3 tekanan Piping kode salaku standar.Pangalaman rékayasa sareng kamampuan kontrol kualitas pikeun mastikeun efisiensi sareng efektivitas biaya pabrik palanggan.

SOLUSI

HL Cryogenic Equipment nyadiakeun konsumén jeung Vacuum Insulated Piping System pikeun minuhan sarat jeung kaayaan industri semikonduktor & chip:

1.System Manajemén Kualitas: ASME B31.3 Tekanan Piping Code.

2.A Separator Fase Husus jeung Sababaraha Cryogenic Liquid Inlet na outlet kalawan fungsi kontrol otomatis meets sarat émisi gas, nitrogén cair didaur jeung suhu nitrogén cair.

3.Adequate na timely design knalpot ensures yén alat terminal salawasna jalan dina nilai tekanan dirancang.

4.The Gas-cair panghalang ieu disimpen dina pipa VI nangtung dina tungtung pipa VI.Panghalang Gas-cair ngagunakeun prinsip segel gas pikeun meungpeuk panas ti tungtung pipa VI kana Piping VI, sarta éféktif ngurangan leungitna nitrogén cair salila layanan discontinuous na intermittent tina sistem.

5.VI Piping Dikadalikeun ku The Vacuum Insulated Valve (VIV) Series: Kaasup Vakum Insulated (Pneumatic) Pareum klep, Vakum Insulated Cék klep, Vakum Insulated régulasi klep jsb Rupa-rupa tipe VIV bisa modular digabungkeun pikeun ngadalikeun VIP sakumaha diperlukeun.VIV diintegrasikeun sareng prefabrikasi VIP di produsén, tanpa perlakuan Insulated dina situs.Unit segel VIV bisa gampang diganti.(HL narima brand klep cryogenic ditunjuk ku konsumén, lajeng ngajadikeun vakum insulated valves ku HL. Sababaraha merek na model valves bisa jadi teu bisa dijieun kana vakum insulated valves.)

6.Cleanliness, upami aya sarat tambahan pikeun kabersihan beungeut tube jero.Disarankeun yén konsumén milih BA atanapi EP pipa stainless steel salaku pipa jero VIP pikeun ngurangan spillage stainless steel salajengna.

7.Vacuum Insulated Filter: Ngabersihan jauh najis mungkin jeung résidu és tina tank.

8.After sababaraha poé atawa leuwih shutdown atawa pangropéa, éta pisan perlu precool nu VI Piping jeung alat terminal saméméh cairan cryogenic diasupkeun, ku kituna ulah és slag sanggeus cairan cryogenic langsung asup ka VI Piping jeung alat terminal.Fungsi precooling kedah dipertimbangkeun dina rarancang.Éta nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé pikeun alat terminal sareng alat pangrojong VI Piping sapertos klep.

9.Suit pikeun duanana Dinamis jeung statik vakum Insulated (Fléksibel) System Piping.

10. Dinamis Vakum Insulated (Fléksibel) Piping System: Diwangun ku VI Hoses fléksibel jeung / atawa VI Pipe, Jumper Hoses, Vakum Insulated klep System, Phase Separators sarta Sistem Pompa vakum dinamis (kaasup nu numput vakum, valves solenoid na gauges vakum jsb. ).Panjang tunggal VI selang fléksibel bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké.

11.Various Tipe Connection: Vacuum Bayonet Connection (VBC) Tipe jeung Connection dilas bisa dipilih.Jenis VBC henteu peryogi perawatan insulasi di tempat.