Bungkusan Seaworthy

w

1.Cleaning saméméh Packing

Vakum Insulated Pipe (VIP) kudu cleaned pikeun katilu kalina dina sakabeh proses produksi saméméh bungkusan.

lBeungeut luar VIP kudu diusap ku agén beberesih anu teu aya cai sareng minyak.

lPipa jero VIP mimiti dibersihkeun ku kipas kakuatan luhur > Dibersihkeun ku nitrogén murni garing > Dibersihkeun ku sikat pipa > Dibersihkeun ku nitrogén murni garing > Saatos purging, gancang nutupan dua tungtung pipa ku caps karét sarta tetep kaayaan ngeusian nitrogén.

2. Pipa Packing

Dina lapisan kahiji, VIP lengkep disegel ku pilem pikeun nyegah Uap (sakumaha ditémbongkeun dina pipe katuhu).

Lapisan kadua tos rengse dibungkus ku lawon bungkusan, nu utamana ngajaga ngalawan lebu jeung goresan.

e
r

3. Ditempatkeun dina Rak Metal

Angkutan ékspor kalebet sababaraha transshipment sareng angkat, janten kasalametan VIP penting pisan.

Kahiji, struktur rak logam dijieunna tina baja jeung ketebalan témbok kandel pikeun mastikeun cukup kuat.

Lajeng ngadamel cukup kurung pikeun tiap VIP, lajeng dibereskeun VIP ku U-clamps sarta hampang karét tempat antara aranjeunna.

4. Rak logam

Desain rak logam kedah cukup kuat.Jadi, beurat net rak logam tunggal teu kurang ti 2 ton (hiji 11m x 2.2mx 2.2m rak logam salaku conto).

Ukuran rak logam biasana dina rentang 8-11 méter panjangna, 2,2 méter dina rubak jeung 2,2 méter dina jangkungna.Ukuran ieu saluyu sareng ukuran wadah standar 40-suku (bukaan luhur).Kalayan lug angkat, rak logam tiasa diangkat kana wadahna kabuka di darmaga.

Tanda pengiriman barang sareng tanda bungkusan sanés anu diperyogikeun kedah dilakukeun dumasar kana sarat pengiriman barang internasional.Jandéla observasi ditangtayungan dina rak logam, disegel ku bolts, nu bisa dibuka pikeun inspeksi nurutkeun sarat tina adat.

da