Kumaha Pilih Bahan pikeun Pipa Jaket Vakum

vgkjg (1)
vgkjg (2)
vgkjg (4)
vgkjg (5)

Sacara umum, VJ Piping didamel tina stainless steel kalebet 304, 304L, 316 sareng 316Letc.Di dieu urang sakeudeung bakal ngenalkeun karakteristik rupa-rupa bahan stainless steel.

SS304

304 pipa stainless steel dihasilkeun luyu jeung standar Amérika ASTM sahiji merk tina stainless steel.

304 pipa stainless steel sarua jeung pipa stainless steel 0Cr19Ni9 (OCr18Ni9) kami.

304 pipah stainless steel sakumaha stainless steel paling loba dipaké dina alat-alat dahareun, alat-alat kimia umum, jeung industri énergi atom.

304 pipe stainless steel mangrupakeun pipa stainless steel universal, éta loba dipaké dina produksi kinerja komprehensif alus (résistansi korosi jeung formability) alat jeung bagian.

304 pipa stainless steel teh stainless steel paling loba dipaké, baja tahan panas.Dipaké dina alat produksi pangan, alat kimia umum, tanaga nuklir, jsb.

304 tabung stainless steel spésifikasi komposisi kimia C, Si, Bungbulang, P, S, Cr, Ni, (Nikel), Mo.

Stainless Steel 304 sarta 304L Bedana Performance

304L langkung tahan korosi, 304L ngandung kirang karbon, 304 mangrupikeun stainless steel universal, sareng seueur dianggo dina produksi alat-alat sareng bagian-bagian anu peryogi kinerja komprehensif anu saé (résistansi korosi sareng formability).304L mangrupakeun varian 304 stainless steel kalawan eusi karbon handap sarta dipaké pikeun aplikasi las.Eusi karbon handap ngaminimalkeun présipitasi carbide dina zone panas-kapangaruhan deukeut las, nu bisa ngakibatkeun korosi intergranular (lass erosi) dina stainless steel di sababaraha lingkungan.

304 loba dipaké, kalawan lalawanan korosi alus, résistansi panas, kakuatan hawa lemah sareng sipat mékanis;processing termal alus, kayaning stamping na bending, tanpa perlakuan panas fenomena hardening (euweuh magnét, ngagunakeun hawa -196 ℃ -800 ℃).

304L boga résistansi alus teuing pikeun korosi wates sisikian sanggeus las atawa relief stress: eta bisa ngajaga lalawanan korosi alus sanajan tanpa perlakuan panas, suhu operasi -196 ℃ -800 ℃.

SS316

316 stainless steel ogé mibanda sipat erosi klorida alus, ku kituna ilahar dipaké di lingkungan Kelautan.

Pabrik tabung stainless steel tahan korosi

lalawanan korosi leuwih hade tinimbang 304 stainless steel, dina prosés produksi bubur jeung kertas boga lalawanan korosi alus.

Jeung 316 stainless steel oge tahan ka Kelautan jeung atmosfir industri agrésif.lalawanan panas dina 1600 derajat handap pamakéan discontinuous na di 1700 derajat handap pamakéan kontinyu, 316 stainless steel boga résistansi oksidasi alus.

Dina rentang 800-1575 derajat, leuwih sae pikeun henteu terus-terusan ngagunakeun 316 stainless steel, tapi dina rentang suhu luar pamakéan kontinyu 316 stainless steel, anu stainless steel ngabogaan résistansi panas alus.

Résistansi présipitasi karbida tina 316 stainless steel leuwih hade tinimbang nu 316 stainless steel sarta bisa dipaké dina rentang suhu luhur.

316 stainless steel boga kinerja las alus.Bisa dilas ngagunakeun sagala métode las baku.Las bisa dipaké nurutkeun pamakéan 316Cb, 316L atanapi 309CB rod filler stainless steel atanapi éléktroda las.Dina raraga pikeun ménta résistansi korosi pangalusna, bagian dilas of 316 stainless steel bakal annealed sanggeus las.Post weld annealing henteu diperlukeun lamun 316L stainless steel dipaké.

Mangpaat ilaharna: alat-alat bubur jeung kertas penukar panas, alat-alat dyeing, alat-alat ngembangkeun pilem, pipelines, jeung bahan pikeun exterior wangunan kota di wewengkon basisir.

Antibakteri Stainless Steel

Kalawan ngembangkeun ékonomi, anu stainless steel dina industri pangan, jasa catering sarta aplikasi tina kahirupan kulawarga téh beuki loba lega, éta ngaharepkeun yén sagigireun utensils rumah tangga stainless steel sarta tableware, caang jeung bersih sakumaha fitur anyar, tapi ogé boga. mildew pangalusna, antibakteri, fungsi sterilization.

Salaku urang sadaya terang, sababaraha logam, kayaning pérak, tambaga, bismut jeung saterusna boga antibakteri, pangaruh baktéri, nu disebut stainless steel antibakteri, aya dina stainless steel pikeun nambahkeun jumlah katuhu elemen kalawan pangaruh antibakteri (kayaning tambaga). , pérak), produksi baja sanggeus perlakuan panas antibakteri, kalawan kinerja processing stabil sarta kinerja antibakteri alus.

Tambaga mangrupa unsur konci antibakteri, sabaraha pikeun nambahkeun teu ngan kudu mertimbangkeun sipat antibakteri, tapi ogé mastikeun sipat processing alus tur stabil tina baja.Jumlah optimum tambaga beda-beda jeung jenis baja.Komposisi kimia tina stainless steel antibakteri dikembangkeun ku Japanese Nissin Steel ditémbongkeun dina Table 10. 1,5% tambaga ditambahkeun kana baja ferritic, 3% pikeun baja martensitic jeung 3,8% pikeun baja austenitic.


waktos pos: Jan-05-2022