Vakum Insulated Phase Separator Series

Katerangan pondok:

Vacuum Insulated Phase Separator, nyaéta Uap Vent, utamana pikeun misahkeun gas tina cairan cryogenic, nu bisa mastikeun volume suplai cair jeung speed, suhu asup alat terminal jeung adjustment tekanan jeung stabilitas.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi Produk

Runtuyan produk tina Separator Fase, Pipa vakum, selang vakum jeung klep vakum di HL Cryogenic Equipment Company, nu ngaliwatan runtuyan perlakuan teknis pisan ketat, dipaké pikeun mindahkeun oksigén cair, nitrogén cair, argon cair, hidrogén cair, cair. hélium, LEG jeung LNG, sarta produk ieu dilayanan pikeun alat cryogenic (misalna tank panyimpen cryogenic, dewar na coldbox jsb) dina industri separation hawa, gas, aviation, éléktronika, superkonduktor, chip, apoték, biobank, kadaharan & inuman, assembly automation, rékayasa kimiawi, beusi & baja, karét, manufaktur bahan anyar jeung panalungtikan ilmiah jsb.

Vakum Insulated Phase Separator

HL Cryogenic Equipment Company boga opat rupa Vacuum Insulated Phase Separator, ngaranna téh,

  • Pamisah Fase VI -- (séri HLSR1000)
  • VI Degasser -- (séri HLSP1000)
  • VI Vent Gas Otomatis -- (séri HLSV1000)
  • Pamisah Fase VI pikeun Sistem MBE -- (seri HLSC1000)

 

Henteu masalah naon jinis Separator Fase Insulated Vakum, éta mangrupikeun salah sahiji alat anu paling umum tina Sistem Piping Cryogenic Vakum Insulated.The separator fase utamana pikeun misahkeun gas tina nitrogén cair, nu bisa mastikeun,

1. Volume suplai cair jeung speed: Ngaleungitkeun aliran cair cukup jeung laju disababkeun ku panghalang gas.

2. hawa asup alat terminal: ngaleungitkeun instability suhu cairan cryogenic alatan slag citakan dina gas, nu ngabalukarkeun kaayaan produksi alat terminal.

3. adjustment tekanan (ngurangan) jeung stabilitas: ngaleungitkeun fluktuasi tekanan disababkeun ku formasi kontinyu gas.

Dina kecap, fungsi VI Phase Separator nyaéta pikeun minuhan sarat tina alat terminal pikeun nitrogén cair, kaasup laju aliran, tekanan, sarta suhu jeung saterusna.

 

Separator Fase mangrupikeun struktur mékanis sareng sistem anu henteu peryogi sumber pneumatik sareng listrik.Biasana milih 304 produksi stainless steel, ogé bisa milih séjén 300 runtuyan stainless steel nurutkeun sarat.The Phase Separator utamana dipaké pikeun layanan nitrogén cair jeung dianjurkeun pikeun ditempatkeun di titik pangluhurna sistem piping pikeun mastikeun pangaruh maksimum, saprak gas boga gravitasi husus leuwih handap cair.

 

Ngeunaan Separator Fase / Uap Vent patarosan langkung pribadi sareng detil, mangga ngahubungi HL Cryogenic Equipment langsung, kami bakal ngalayanan anjeun kalayan ati-ati!

Émbaran parameter

微信图片_20210909153229

Ngaran Degasser
Modél HLSP1000
Pangaturan tekanan No
Sumber Daya No
Kontrol listrik No
Gawé otomatis Sumuhun
Tekanan Desain ≤25bar (2.5MPa)
Suhu Desain -196 ℃ ~ 90 ℃
Jenis insulasi Insulasi vakum
Volume Éféktif 8~40L
Bahan 300 Runtuyan stainless steel
Sedeng Nitrogén cair
Kaleungitan Panas Nalika Ngeusian LN2 265 W/h (lamun 40L)
Kaleungitan Panas Nalika Stabil 20 W/h (lamun 40L)
Vakum tina Jacketed Chamber ≤2×10-2Pa (-196 ℃)
Laju Leakage of vakum ≤1×10-10Pa.m3/s
Katerangan
  1. VI Degasser perlu dipasang dina titik pangluhurna VI Piping.Cai mibanda 1 Pipa Input (Cairan), 1 Pipa Output (Cairan) sareng 1 Pipa Vent (Gas).Gawéna dina prinsip buoyancy, jadi euweuh kakuatan diperlukeun, sarta ogé teu boga fungsi ngatur tekanan sarta aliran.
  2. Cai mibanda kapasitas badag sarta bisa meta salaku tank panyangga, sarta leuwih hadé papanggih pikeun alat-alat nu perlu sakedapan jumlah badag cairan.
  3. Dibandingkeun sareng volume leutik, separator fase HL gaduh pangaruh insulasi anu langkung saé sareng épék knalpot anu langkung gancang sareng cekap.
  4. Taya catu daya, euweuh kontrol manual.
  5. Ieu bisa ngaropéa nurutkeun sarat husus pamaké.

 

 

微信图片_20210909153807

Ngaran Pamisah Fase
Modél HLSR1000
Pangaturan tekanan Sumuhun
Sumber Daya Sumuhun
Kontrol listrik Sumuhun
Gawé otomatis Sumuhun
Tekanan Desain ≤25bar (2.5MPa)
Suhu Desain -196 ℃ ~ 90 ℃
Jenis insulasi Insulasi vakum
Volume Éféktif 8L~40L
Bahan 300 Runtuyan stainless steel
Sedeng Nitrogén cair
Kaleungitan Panas Nalika Ngeusian LN2 265 W/h (lamun 40L)
Kaleungitan Panas Nalika Stabil 20 W/h (lamun 40L)
Vakum tina Jacketed Chamber ≤2×10-2Pa (-196 ℃)
Laju Leakage of vakum ≤1×10-10Pa.m3/s
Katerangan
  1. VI Phase Separator a Separator kalawan fungsi ngatur tekanan sarta ngadalikeun laju aliran.Upami alat terminal ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun nitrogén cair ngalangkungan VI Piping, sapertos tekanan, suhu, sareng sajabana, éta kedah diperhatoskeun.
  2. Separator fase disarankeun pikeun nempatkeun dina garis utama VJ Piping System, nu boga kapasitas knalpot hadé ti garis cabang.
  3. Cai mibanda kapasitas badag sarta bisa meta salaku tank panyangga, sarta leuwih hadé papanggih pikeun alat-alat nu perlu sakedapan jumlah badag cairan.
  4. Dibandingkeun sareng volume leutik, separator fase HL gaduh pangaruh insulasi anu langkung saé sareng épék knalpot anu langkung gancang sareng cekap.
  5. Otomatis, tanpa catu daya sareng kontrol manual.
  6. Ieu bisa ngaropéa nurutkeun sarat husus pamaké.

 

 

 微信图片_20210909161031

Ngaran Vent Gas Otomatis
Modél HLSV1000
Pangaturan tekanan No
Sumber Daya No
Kontrol listrik No
Gawé otomatis Sumuhun
Tekanan Desain ≤25bar (2.5MPa)
Suhu Desain -196 ℃ ~ 90 ℃
Jenis insulasi Insulasi vakum
Volume Éféktif 4~20L
Bahan 300 Runtuyan stainless steel
Sedeng Nitrogén cair
Kaleungitan Panas Nalika Ngeusian LN2 190W/h (lamun 20L)
Kaleungitan Panas Nalika Stabil 14 W/h (lamun 20L)
Vakum tina Jacketed Chamber ≤2×10-2Pa (-196 ℃)
Laju Leakage of vakum ≤1×10-10Pa.m3/s
Katerangan
  1. Vent Gas Otomatis VI disimpen dina tungtung jalur Pipa VI.Janten ngan aya 1 Pipa Input (Cairan) sareng 1 Pipa Vent (Gas).Kawas Degasser, Gawéna dina prinsip buoyancy, jadi euweuh kakuatan diperlukeun, sarta ogé teu boga fungsi ngatur tekanan sarta aliran.
  2. Cai mibanda kapasitas badag sarta bisa meta salaku tank panyangga, sarta leuwih hadé papanggih pikeun alat-alat nu perlu sakedapan jumlah badag cairan.
  3. Dibandingkeun sareng volume leutik, HL's Automatic Gas Vent gaduh pangaruh insulasi anu langkung saé sareng épék knalpot anu langkung gancang sareng cekap.
  4. Otomatis, tanpa catu daya sareng kontrol manual.
  5. Ieu bisa ngaropéa nurutkeun sarat husus pamaké.

 

 

 news bg (1)

Ngaran Phase Separator husus pikeun MBE Equipment
Modél HLSC1000
Pangaturan tekanan Sumuhun
Sumber Daya Sumuhun
Kontrol listrik Sumuhun
Gawé otomatis Sumuhun
Tekanan Desain Nangtukeun nurutkeun Equipment MBE
Suhu Desain -196 ℃ ~ 90 ℃
Jenis insulasi Insulasi vakum
Volume Éféktif ≤50L
Bahan 300 Runtuyan stainless steel
Sedeng Nitrogén cair
Kaleungitan Panas Nalika Ngeusian LN2 300 W/h (lamun 50L)
Kaleungitan Panas Nalika Stabil 22 W/h (lamun 50L)
Vakum tina Jacketed Chamber ≤2×10-2Pa (-196 ℃)
Laju Leakage of vakum ≤1×10-10Pa.m3/s
Katerangan Separator Fase Husus pikeun alat MBE sareng Inlet sareng Outlet Cairan Cryogenic Multiple kalayan fungsi kontrol otomatis nyumponan sarat émisi gas, nitrogén cair daur ulang sareng suhu nitrogén cair.

  • saméméhna:
  • Teras: